Beeldcommunicatie

WondExperts Beeldcommunicatie

Via beeldcommunicatie direct advies van een expert

Als zorgprofessional, patiënt of mantelzorger kun je vragen hebben over de behandeling van een wond. Over het type wond, de verzorging of status. Dan is een extra paar ogen op afstand geen overbodige luxe. Met beeldcommunicatie via je smartphone of tablet maken we dat mogelijk. 

De wondzorgprofessionals van WondExperts weten als geen ander hoe ze de beste wondzorg verlenen. Ze indiceren een wond, voeren de juiste zorg uit en volgen de protocollen. Bel een expert van WondExperts in en laat deze meekijken en advies geven, zodat de wond zo snel mogelijk onder controle of genezen is. Zo krijgen we samen grip op wondzorg.

Tekst

Een collega op afstand

Stel je voor: de verpleegkundige is in een thuissituatie en belt via beeldbellen een specialist van WondExperts voor extra expertise. De specialist van WondExperts kan door de ogen van de verpleegkundige meekijken, deskundig advies geven over de diagnose en de beste behandeling. Zo worden tijdens het behandelen van de wond concrete aanwijzingen gegeven.   

De verpleegkundige die bij de patiënt aanwezig is, kan direct een foto maken van de wond. Deze kan bij de wondregistratie van de patiënt in de WondExperts totaaloplossing worden opgeslagen.  
 

Neem contact op voor een afspraak