Eén zorgoplossing met alles voor efficiëntere wondzorg

De beste en meest efficiënte wondzorg verlenen is de uitdaging voor zorgprofessionals. De patiënt daarbij op het juiste moment bij de juiste zorgverlener hebben, is de wens. Maar in een web aan zorgverleners en een doolhof vol verschillende wondzorgmaterialen is het soms lastig de  patiënt op het juiste moment de beste wondzorg te verlenen. In een keten van huisartsen, ziekenhuis en thuiszorgorganisatie brengt WondExperts jullie samen. Zorg wordt efficiënter ingericht, wonden worden doelgericht behandeld en samenwerkingen gestimuleerd en geborgd in WondExperts.

 


 

WondExperts: samen grip op wondzorg

Vanuit de visie om patiënten de beste wondzorg te bieden en wondzorgprofessionals daarin te faciliteren is de totaaloplossing WondExperts ontstaan. In deze totaaloplossing vinden zij advies over het verlenen van de juiste wondzorg. We faciliteren eenduidige communicatie. Het ondersteunt keuzes in het behandelproces van de eerste signalering tot de genezing van de wond. En allemaal via een gemakkelijk te gebruiken programma dat ervoor zorgt dat de wondzorg binnen de zorgketen goed is georganiseerd.   

 

Meer over WondExperts  

 


WondExperts Detachering
WondExperts Detachering

Detachering
Onze experts bij jou op locatie

Met de krapte op de arbeidsmarkt kan het moeilijk zijn om hoogopgeleide verpleegkundig specialisten, wondconsulenten en wondverpleegkundigen binnen je organisatie te werven. Daarom is het mogelijk om via WondExperts wondzorgprofessionals bij jou op locatie in te zetten. Hiermee vergroten we direct de capaciteit en expertise binnen jouw team. We maken een detacheringsvoorstel op maat, aangepast aan jouw behoeften en duur van de detachering.

icon Educatie, studeer hoedje
icon Educatie, studeer hoedje

Educatie
Met educatie deskundigheid verhogen en continu op peil houden

Om de beste wondzorg te garanderen wil jij zorgverleners met de beste scholing. WondExperts biedt geaccrediteerde digitale of fysieke scholing. Dat kan een basisscholing of expert-scholing zijn. Binnen WondExperts bieden we alle mogelijke opties aan. Zo hebben we ook een opleiding tot Aandachtsvelder in de wondzorg voor 35 accreditatiepunten waarin je wonden leert herkennen, behandelen en tijdig signaleren. De opleiding wordt afgerond met een toets, waarna je een certificaat ontvangt. 

WondExperts Beeldcommunicatie
WondExperts Beeldcommunicatie

Beeldcommunicatie
Via beeldcommunicatie direct advies van een expert 

Als zorgprofessional, patiënt of mantelzorger kun je vragen hebben over de behandeling van een wond. Over het type wond, de verzorging of status. Dan is een extra paar ogen op afstand geen overbodige luxe. Met beeldcommunicatie via je smartphone of tablet maken we dat mogelijk. 

De wondzorgprofessionals van WondExperts weten als geen ander hoe ze de beste wondzorg verlenen. Ze indiceren een wond, voeren de juiste zorg uit en volgen de protocollen. Bel een expert van WondExperts in en laat deze meekijken en advies geven, zodat de wond zo snel mogelijk onder controle of genezen is.

icon Registratie en monitoring, rondje met monitor
icon Registratie en monitoring, rondje met monitor

Wond-EPD
Veilig registratie- en volgsysteem voor alle patiëntinformatie in de keten

Binnen de WondExperts totaaloplossing wordt alles rondom de wondzorg geregistreerd en gemonitord. Dat is de basis. Als thuiszorgorganisatie, maar ook de huisarts, ziekenhuis en andere zorgpartners, krijg je een eigen WondExperts-omgeving. Alle collega’s zijn direct op de hoogte van de status van de wond per patiënt. Wat de afspraken zijn, de laatst gegeven zorg en gebruikte hulpmiddelen zijn gebundeld. Werkt er een keer een andere collega voor een patiënt, dan kan hij of zij direct vooruit. Zo is de continuïteit van zorg gewaarborgd. Uiteraard volgens de juiste privacywetgeving.