Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

WondExperts algemeen

 • Wat is WondExperts?

  WondExperts is er voor zorgprofessionals in verschillende organisaties. We ondersteunen de wondzorgketen in het optimaliseren en verbeteren van de wondzorg met onze WondExperts totaaloplossing. Zo helpen we bij het stimuleren van eenduidig beleid, samenwerking tussen ketenpartners en kun je via ons scholing volgen en via detachering wondzorgprofessionals inhuren.

  WondExperts is een initiatief van Bosman, MediReva en QualityZorg. Zij zijn onderdeel van Asker Healthcare Group. We zetten al onze kennis en expertise in om onze klanten zelf de regie te geven en helpen hen om goed voor zichzelf te zorgen. We werken hierbij samen, delen kennis, talenten en vaardigheden. Dat is de kracht van samen tot dezelfde groep horen.

   

  Bekijk onze WondExperts totaaloplossing

 • Voor wie is WondExperts?

  Ben jij wondprofessional en wil jij aan de slag met het verbeteren van de wondzorg in jouw regio? WondExperts is er voor de wondzorgprofessional die de complexe wondzorg voor patiënten wil verbeteren. Ziekenhuizen, (thuis)zorgorganisaties, huisartsen, hulpmiddelen leveranciers, individuele zorgprofessionals en zelfstandige behandelcentra (ZBC's) kunnen werken met de WondExperts totaaloplossing. WondExperts is er dus voor iedereen!

  Samen met jou willen wij werken aan het verbeteren van de samenwerking in de wondzorgketen en het inzetten van hulpmiddelen en protocollen. Ook kun je via de WondExperts totaaloplossing detachering aanvragen en je kennis bijspijkeren via educatie. Via ons Wond-EPD en beeldcommunicatie houd je grip op je patiëntenpopulatie.

  Meer over voor wie WondExperts is

 • Hoe is WondExperts ontstaan?

  WondExperts is ontstaan vanuit het verlangen om wondzorg voor patiënten te verbeteren en tegelijkertijd de integrale kosten te verlagen. Door te luisteren naar de behoeften uit de wondzorgmarkt voeren we ontwikkelingen en innovatie door om tot de beste WondExperts totaaloplossing te komen. Dat blijven we doen. Zo bewegen we mee met de wensen uit de zorg. 

  Bosman, MediReva en QualityZorg zijn onderdeel van Asker Healthcare Group. We zetten al onze kennis en expertise in om onze klanten zelf de regie te geven en helpen hen om goed voor zichzelf te zorgen. We werken hierbij samen, delen kennis, talenten en vaardigheden. Dat is de kracht van samen tot dezelfde groep horen.

  Bekijk onze WondExperts totaaloplossing

WondExperts totaaloplossing

WondExperts kosten

 • Wat zijn de kosten van WondExperts?

  Iedere zorgorganisatie heeft andere behoeften en wensen. Om zo goed mogelijk te helpen, bieden we graag maatwerk. Daarbij hoort een totaaloplossing die we specifiek invullen voor jullie organisatie. Hoe het verder wordt ingevuld, ondervinden we samen. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte op maat op.

   

  Neem contact op voor een gesprek