WondExperts voor complexe wondzorg

De totaaloplossing van WondExperts draagt bij aan optimale wondzorg. Met onze WondExperts  totaaloplossing stroomlijnen en regelen we de samenwerking tussen verschillende ketenpartners zo goed mogelijk. Alle zorgpartners in de wondzorgketen werken aan hetzelfde doel: de wond van de patiënt zo snel mogelijk laten dichten of genezen. Toch blijkt de wondzorg niet altijd efficiënt geregeld. Daar komt WondExperts in beeld. Zo kunnen zorgprofessionals in de wondzorg aan de slag om nog beter de juiste wondzorg op het juiste moment te bieden. Denk aan het bevorderen van samenwerking in de keten en protocollen die door alle ketenpartners gedragen worden. Het doel? Wondzorgprofessionals ondersteunen in het bieden van de beste wondzorg. 

 

Kennis en expertise bundelen

Zie WondExperts als jouw partner. We staan naast jou om ervoor te zorgen dat de beste wondzorg verleend kan worden. We delen kennis en expertise. Dat doen we onder andere door samen keuzelijsten op te stellen van de juiste hulpmiddelen in de wondzorg, door de samenwerking in de keten te verbeteren en online en fysieke scholing aan te bieden.  

Om daarvoor te zorgen luisteren we naar ieders wensen en behoeften. Daarbij bieden we hulp op maat waar nodig. Ga erover met ons in gesprek.  

 

Benieuwd wat WondExperts voor jou kan betekenen?  

Ben jij wondprofessional en wil jij aan de slag met het verbeteren van de wondzorg in jouw regio? Kijk dan hier wat wij voor jou kunnen betekenen:

Neem contact op